Starosno doba u kom je poželjno da se žene ostvare kao majke je tema koja uvek izaziva oprečna mišljenja. Dok jedni zastupaju teoriju da je mnogo lakše i bolje postati majka u mladim godinama jer tako "priroda nalaže", drugi smatraju da dolazak deteta na svet zahteva određenu zrelost koja se stiče isključivo životnim iskustvom.

Jedna od najlepših žena na svetu, italijanska glumica Monika Beluči prvo dete rodila je kada je ušla u četrdesetu godinu. "Prvo dete sam rodila sa 40, drugo sa 45, snimala u 'Bondu' sa 50 i nikad ne bih volela da ponovo imam 20 godina", rekla je jednom prilikom zanosna Italijanka koja se na majčinstvo odlučila onda kada je postala poznata i u Holivudu.

“Jednog trenutka sam rekla ’Dosta!’. Hoću bebu! Imala sam sreće. Dobila sam dva najlepša poklona na svetu. Devu i Leoni. Za mene je biti majka nešto najlepše. Zapravo, moje ćerke su meni najvažnije na svetu, važnije i od posla i od svega“, rekla je Monika svojevremeno u emisiji kod Ivana Ivanovića.

Monika Beluči o spremnosti da postane majka
Profimedia 

Monika je ćerke dobila tokom braka sa glumcem Vensanom Kaselom od koga se razvela 2013. godine.

"Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu. To kažem bez ljubomore. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih", kazao je nakon razvoda Kasel, koji se ponovo oženio sa 31 godinu mlađom manekenkom Tinom Kunaki

Ovom paru par zbog velike razlike u godinama nisu predviđali svetlu budućnost. Ipak, oni su ljubav krunisali na najlepši moguću način - 2019. godine dobili su ćerku Amazoniju.

Još fotografija Monike Beluči pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Monika Beluči u Grčku stigla kao glavna zvezda predstave o životu grčke operske dive Marije Kalas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna