Pojava Amal Kluni sinoć pred jednim restoranom na obali jezera Komo uzburkala je sve duhove, ali izlazak sa mužem Džordžom je - čini se - više od romantične večere! Njena haljina je, naravno, danas u centru pažnje medija, ali svi se pitaju i kako je došlo do toga da Kluni proda svoj motor vlasniku restorana u kojem su bili?

Neki su se i prisetili da je upravo na dan 10. jula, pre četiri godine, Džordž Kluni doživeo saobraćajnu nezgodu upravo vozeći motor. On je tada bio na Sardiniji zbog snimanja filma, a Amal je boravila u Italiji s njiim.

Udario je u automobil koji je, dolazeći iz suprotnog smera, prešao u njegovu traku. Kluni je tada vozio brzinom od 100 km/h, poleteo je od udarca u vazduh, a zatim glavom udario u vetrobransko staklo i pao na put.

Imao je mnogo sreće što je prošao samo sa lakšim povredama, a Amal je hitno došla da bude kraj supruga. Brzo je pušten, uz obavezu da ostane pod nadzorom lekara.

To je, verovatno, i bio razlog da Amal i i Kluni sinoć slave. Ona se pojavila se u haljini koja se ne zaboravlja. Zelene šljokice u "mint" nijansi, "slip" kroj koji je najmoderniji ovog trenutka i izazovna mini dužina odlični su elementi kreacije koju potpisuje Ermano Šervino! 

amal kluni
Profimedia 

Premda je toaleta italijanskog kreatora je trenutno na rasprodaji, njena cena je i dalje nedostižna za prosečan džep - sa 4.000 funti, snižena je na 2.800.

zelena haljina ermano servino amal kluni
Promo / Ermanno Scervino 

Amal to može sebi da priušti, a nije skidala osmeh s lica, sigurno je oduševljena što je vlasnik restorana "Crni mačak" (Gatto Nero) kupio Klunijev motocikl. Glumac je čak ostavio na njemu i svoj autogram.

Paparaci su bili oduševljeni čitavim ovim "hepeningom", a verovatno je i Amal odahnula ako to znači da Kluni više neće voziti motore. Njen stil je i dalje neprikosnoven, a u to će vas uveriti galerija slika!

Profimedia Večera na jezeru Komo

Izvor: Lepa&Srećna