Mirka Vasiljević je po završetku srednje škole, sa 19 godina, otpočela vezu sa čovekom svog života - Vujadinom Savićem, sa kojim je dobila četvoro dece.

Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a glumica je više puta isticala da joj je porodica na prvom mestu, kao i da je navikla na "život u koferima", budući da Vujadinov posao podrazumeva česte selidbe.

Mirka je veoma mlada stekla popularnost ulogom Sofije u filmu "Mi nismo anđeli 2", zbog čega se još kao tinejdžerka suočila sa teretom slave, te je u srednjoj školi već uveliko bila poznata i popularna.

Otac Mirke Vasiljević prerano ju je napustio
Youtube/Printscreen/Pink 

Na pragu punoletstva, Mirka je, kako su pisali mediji, otpočela vezu sa momkom iz razreda Lazarom Kosmajcem, koji je bio njena velika ljubav.

Zajedno su pohađali privatnu srednju školu u Beogradu, zabavljali su se nekoliko meseci, a potom raskinuli i otišli svako na svoju stranu.

Mirka Vasiljević samo jednom je za medije odgovorila na pitanje o bivšem dečku Lazaru.

"Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla, i na ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da govorim o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno", rekla je ranije Mirka, prenosi "Hello".

Nakon raskida sa Lazarom, glumicu je sudbina spojila sa Vujadinom, koga je i ranije poznavala jer su se kretali po istim mestima. Jednom prilikom, Mirka se prisetila njihovog prvog poljupca.

Mirka o venčanju sa Vujadinom
Printscreen/ Instagram Vujadin Savic 

"Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mestu, jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo. Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: 'Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti'. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo", rekla je svojevremeno Mirka.

Prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna