Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, a činilo se da je sreću najzad pronašla pokraj Matea Pavlovića. U vezi su bili pune tri godine i taman što su se skućili u mestu Amjen, nadomak Pariza, gde je fudbaler angažovan stigla je vest o raskidu. Kaja nije skrivala da je pored Matea ispunjena, pa je mnoge  kraj njihove ljubavi iznenadio.

Pevačica izbegava da govori o ovoj za nju još uvek bolnoj temi, ali je istakla da je kraj definitivan i da o pomirenju nema ni govora.

"Odlučili smo da je tako najbolje. Da svako nastavi svojim putem i to je to", rekla je Kaja u emisiji "Premijera" i priznala da joj nije lako.

"Neki naš zajednički put kojim smo krenuli, prosto nije sve izašlo onako kako smo planirali i rešili smo da je najbolje da svako krene svojim putem. Trudim se da ne patetišem. Imam neke svoje crne momente, ali trudim se da se krećem dosta, da ne budem sama. Generalno, i kad sam srećna ne volim da sam sama. Trudim se da stalno budem u nekim akcijama", rekla je u emisiji "Premijera" Kaja a potom dodala da se vraća svojoj najvećoj ljubavi.

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović
ATA / Antonio Ahel 

"Mislim da je Bog meni ovu situaciju stvorio da bi me vratio na put muzike. Jedna stvar se desi loša, dve dobre, i to tako uvek bude", rekla je Kaja.

Samo dva dana nakon objave o raskidu sa Mateom, počelo je da se piše o navodnom novom dečku Kaje Ostojić. Kako mediji pišu, reč je o vaterpolisti Gonzalu Ečenikeu, koji je poreklom iz Argentine, a trenutno igra za nacionalni tim Italije.

Prema navodima medija, Kaja ga je upoznala pre mesec dana u Beogradu, kada je on sa svojim klubom Pro Reko osvojio Ligu šampiona.

Pevačica se sa drugaricama navodno provodila u istom noćnom klubu gde je Ečenike sa saigračima slavio pobedu, a u jednom trenutku mu je prišla i započela razgovor sa njim. Nakon toga su, kako se piše, razmenili brojeve telefona, nastavili da se čuju i otpočeli vezu, ali pevačica se za sada ovim povodom nije oglašavala, te potvrde o ljubavi sa zgodnim vaterpolistom još nema.

Kaja ove navode nije ni potvrdila ni demantovala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna