Marija Petronijević ovih dana suočava se sa velikom tugom i bolom. Glumica je ostala bez voljene majke, a vest o njenoj smrti podelila je sa pratiocima.

"Moja i Sanjina mama, Milijina žena, Dulova sestra, baka, ujna, strina, tetka... Preminula je. U skladu sa tradicijom i običajima, biće sahranjena sutra, 6.07.2022, na lokalnom groblju. Hvala ti majko za sve", oprostila se glumica od mame, uz zajedničku fotografiju.

Marija Petronijević
Instagram/petronijevic.marija 

Usledile su brojne izjave saučešća, a među prvima se oglasila voditeljka Irina Vukotić, koja je nedavno doživela istu tragediju.

Pratioci su u komentarima Mariji pružili reči utehe i podršku da što lakše prebrodi težak period.

"Ode komad duše s majkom, moje saučešće Marija", "Kažu da gubitkom majke postaješ siroče. Želim vam mnogo snage u ovom tužnom gubitku", samo su neke od poruka koje pristižu.

Glumica Marija Petronijević poslednjih godina povukla se iz javnog života i mir pronašla u rodnom selu Visibabe, kod Požege. Tamo je zasadila plantažu jagoda, kupila stado ovaca i pronašla svoju sreću, koju je upotpunilo rođenje sina krajem oktobra 2021. godine.

marija petronijevic 2
Instagram / marija.petronijevic 

Iako o privatnom životu do tada nije govorila za javnost, i trudnoću je krila sve do osmog meseca, nakon rođenja naslednika nije izdržala da sa svima ne podeli svoju sreću i činjenicu da je njen život dobio potpuno nov smisao.

"Ustajem oko sedam da hranim dete. Na svu sreću, dobro je, smeje se veći deo dana. Malo mu pričam, on me posmatra, i osmehom mi dušu hrani. Partner mi pomaže i aktivno učestvuje u svemu oko deteta. Nakon toga, kreću poslovne aktivnosti. Pregledanje video snimaka sa farme i obilazak biljaka, da ustanovim da li negde nešto nedostaje. Trenutno imam saradnika koji hrani životinje i kontroliše ograde. Razgovori sa tehnolozima, veterinarima, i nekim stučnjacima iz oblasti agronomije, i na kraju konsultacije, sa partnerom, šta on misli o svemu tome. Sledi donošenje odluka, i planiranje sledećeg dana", ispričala je nedavno Marija za "Blic".

Utehu i utočište ovih dana pruža joj i partner, kog drži podalje od medija, te nikada u javnosti nije otkrila njegov identitet.

"Samo ću reći da je to muškarac koji je imao, pre svega, dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim. A onda je imao i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako", rekla je svojevremeno Marija Petronijević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna