Kako se podižu temperature, tako se dižu i porubi ženskih sukanja, pa će mlade lepotice zategnutih vitkih nogu ovo leto provesti u modernim mikro suknjicama. Upravo takav model je trend broj 1, a nosi se najviše izrađen od teksasa ili kepera u boji peska. 

Međutim, i za dame koje kubure sa viškom kilograma, celulitom ili izraženim venama, kao i one koje moraju da se povinuju poslovnom kodeksu odevanja, imamo odlične modne predloge.

Karneri su jedan od najpopularnijih detalja, kako na haljinama, tako i na suknjama. Ako ste zadovoljni svojom linijom, obucite užu suknju na koju su samo našiveni kraći volani, a ako želite da nešto i prikrijete, odlučite se za nabraniji model sa sitnim, cvetnim desenom - on je "in"!

Večernji uži modeli su sašiveni od spandeksa ili satena, često visokog struka, a popularne su i suknje skrojene u polukrug, koje izuzetno lepo padaju i odstoje od onih "najkritičnijih" delova tela. 

Suknja će vam dobrodoći i kao komad na letovanju - veoma su popularni kompleti od gornjeg dela kupaćeg kostima i tanje, poluprovidne suknje u nekoj od boja sa bikinija. Sarong varijante su izuzetno moderne, ne samo za plažu već i kao ekscentrični kroj, a ako ste veoma mršavi, odlično će vam stajati i suknje heklane od konca.

Čeka vas bogata galerija slika, zavirite!

Promo / Shopbob, Promo / mazarboutique_ Top trendovi za 2022.