Nekoliko dana nakon što je potvrdila da se rastala od fudbalera Matea Pavlovića, Kaja Ostojić pojavila se pred kamerama.

Ona se kratko osvrnula na prekid veze za hrvatskim sportistom, sa kojim je prethodno otpočela zajednički život u Francuskoj, ali sa kojim ljubav ipak nije opstala.

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović
ATA / Antonio Ahel 

"Istina je, da. To sam još juče rekla. Objavila sam... Sad bi neki rekli: 'Čim izađe iz veze dođe u Amidži šou' (smeh). Tačka je definitivno stavljena", rekla je Kaja u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića i dodala:

"Ne bih ništa preterano sad o tome pričala. Želim da ostanem dostojanstvena. Jednom kad odem, ja se više ne vraćam."

Pre veze sa Mateom, Kaja je iza sebe imala tri braka. Poslednji je bio sa di-džejem Džuniorom Džekom, od kog se razvela 2019. godine.

"Sa njim nisam ni u kakvim odnosima. Nismo u kontaktu, ja bih i ovde ostala dostojanstvena i ne bih dalje komentarisala", rekla je sada Kaja na pitanje o trećem mužu.

Pre svetski poznatog di-džeja, Kaja je bila udata za Nikolu Dragojlovića sa kojim je dobila ćerku Nikolinu, kao i za košarkaša Uroša Duvnjaka.

Još fotografija pevačice pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna