Edita Aradinović prezadovoljna ishodom operacije i novom bojom glasa, a uz to rešila se i bolova koje je godinama trpela.

"Operisala sam glasne žice, sećaš se da sam u svakoj tvojoj emisiji pričala kao pokojni Džej! Bukvalno sam imala neku takvu katastrofalnu boju, sećam se da je bio Nikola Rokvić tu i nešto sam htela da otpevam uživo, imala sam ogromnu želju da pevam i to je tako loše zvučalo", rekla je pevačica sinoć u emisiji "Amidži šou", pa dodala:

"Postala sam žena nakon operacije, čuje se promena. Jako mi je čudno, dopada mi se, jer se ne mučim kada pričam, uglavnom sam se jako mučila i stalno sam imala izražene vene kada pevam, stvarno mi je bilo katastrofalno! Međutim, kad sam se operisala, kao da sam druga osoba! Čak mi je glas potpuno drugačiji, snimila sam pesmu nakon operacije i zvučim kao u 'Ministarkama'."

Edita Aradinović se mučila pre operacije
Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW 

Budući da period oporavka i dalje traje, Edita sada redovno ide na časove pevanja, ali i kod logopeda.

"Glas mora da se formira, trenutno je kao neštimovana gitara, treba da se vežba, idem na časove, kod logopeda... Sve! Imala sam dva ogromna polipa koji mi više nisu omogućavali da pričam, a kamoli da pevam", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Edita je odmah nakon operacije, koja je bila sredinom juna, podelila svoje iskustvo iz bolnice i zahvalila se lekarima koji su učinili da sve prođe u najboljem redu.

"Celo osoblje je sjajno i iako sam pod stresom moram da priznam da se prijatno osećam. Nisam došla preko veze, čekala sam uredno red kao i svi ostali. I sami znate koliko može da bude neprijatno u državnoj bolnici, pogotovo kad nemate "vezu", ali ovog puta to nije slučaj. Nemam ni jedan odsto straha!", poručila je ona tada.

Još fotografija atraktivne pevačice pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/editaaradinovic, Instagram / editaaradinovic Edita Aradinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna