Sanja Kužet nedavno je pokrenula svoj program za detoksikaciju organizma, a podvrgla mu se i pevačica Ceca Ražnatović.

Voditeljka "Zvezda Granda" priznala je da se iznenadila kada je na snimanjima pomenutog šou programa, u kojem je Ceca član žirija, videla da pevačica zaista poštuje sva pravila Sanjinog režima.

"Nije mi palo na pamet, ali Ceca je već tri puta bila na detoks programu, što ja uopšte nisam očekivala. Ona je neko ko vodi računa o svojoj ishrani i ona to kada je probala pozvala me je dva puta posle toga. Čak sam u jednom trenutku posumnjala, međutim kada je ona usred snimanja izvadila svoj ručak, ja sam rekla 'Ona je najveća carica'", ispričala je voditeljka za "Grand online".

ceca zvezde granda 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Budući da već godinama vodi zdrav način života, pravilno se hrani i trenira, Sanja je želela da to prenese i na druge dame i da im da podršku da istraju.

"Ma ja kada se nečega dohvatim, ili bude kako treba ili ne, nema tu na pola. Šest meseci sam radila na tome i želela da izađem u punom sjaju. Kada nešto volite i kada se nečemu posvetite onda znate šta je najbolje što možete ponuditi ljudima. Od nas se očekuje da budemo na svim poljima savršene, ako možemo da blistamo na poslu, da budemo savršene majke i supruge, da budemo zgodne kada to treba, a o optimizmu da ne pričamo, posebno pred kamerama", kroz smeh je rekla voditeljka koja je ove godine ostvarila jedan od svojih velikih ciljeva - istrčala je polumaraton na Beogradskom maratonu.

Još fotografija Sanje Kužet, koja važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sanja_kuzet Sanja Kužet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna