Saša Joksimović je pun iznenađenja, a čini se, obožava da fotografijama na društvenim mrežama izazove burne komentare. Tako je bilo kada je sve naveo na razmišljenje da je njegov skladni brak sa Nevenom okončan, a onda i objasnio da je posredi zabuna.

"Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko", rekao je Saša i istakao da se sa suprugom nikada ne svađa.

Sada je ponovo uspeo da privuče pažnju i to novim imidžom koji je predstavio. Naime, glumac se odlučio da pređe u "tabor plavušana" - izblajhao je kosu, a onda i priznao da najzad razume kroz šta žene prolaze.

"Sad sve razumem, žene, blanš, blajh, preliv, sedi, čekaj, peče, lepota života!",  napisao je on uz fotografiju iz frizerskog salona. 

Saša se na ovu drastičnu promenu odlučio zbog uloge za novu telenovelu u kojoj će imati jednu od bitnijih uloga.

Glumac je privukao mnogo pažnje kada je priznao da se borio sa depresijom.

U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve”, rekao je Saša čija se situacija danas drastično promenila. Pre svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da "krivca" za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi.

"Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo", rekao je nedavno za "Hello!" Saša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna