Voditeljka vremenske prognoze na TV "Pink" Marija Egelja nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom partneru Aleksandru, sa kojim je u ljubavi nešto više od godinu dana. Venčanje je održano van Beograda, u jednom restoranu u Čajetini, a kako prenose mediji slavlju su prisustvovali najbliži članovi porodice i prijatelji.

Marija je nakon venčanja objavila fotografiju svoje i Aleksandrove ruke, na kojima sijaju burme, i poručila da je suprug dijamant njenog života. Kada su se utisci sa venčanja slegli voditeljka je ispričala kakav je peh doživela na svadbenoj proslavi.

"Zanimljivo je da Aleksandar ima brata blizanca Miška, koga sam znala pre Aleksandra. On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna", ispričala je Marija i priznala da ih je prvi put pomešala.

 "Nikada mi se nije desilo da ih pomešam - do svadbe. Kako su uveče bila prigušena svetla, glasna muzika, mnogo ljudi, s leđa sam prišla svom mužu koji se okrenuo, i vidim to nije on nego Miško. Svi smo počeli da se smejemo, tako da ćemo to sigurno upamtiti i prepričavati", rekla je za "Hello" Marija.

Kako je nedavno objavljeno, voditeljka je navodno trudna, ali ona te navode još nije potvrdila niti demantovala. Marijin supurg je inače, bivši fudbaler, a danas se bavi privatnim biznisom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna