Marina Ćosić sa sadašnjim suprugom Nikolom počela je da se zabavlja 2019. godine, a od početka romanse znali su da su jedno za drugo i imali su velike planove.

Iako su u više navrata razgovarali o veridbi i venčanju, Nikola je uspeo da iznenadi Marinu i priredi joj iznenađenje o kom nije ni sanjala.

"Naša priča je sve samo nije obična i svakodnevna, ali je za ceo život. Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja smo počeli da živimo zajedno, i pričamo o zajedničkom životu i deci i svemu što želimo. Odmah smo se složili i oko zamisli venčanja. Pričali smo često o tome i maštali. Ja nisam imala pojma da čovek mojih snova želi da mi ispuni snove. Da prikuplja sve vreme informacije od mene, mesecima unazad, i planira najveće iznenađenje ikad", napisala je glumica tada na Instagramu. 

U septembru 2020. godine zaprosio ju je u vinogradu, a u tajnosti je istog dana organizovao i građansko venčanje, kom su prisustvovali kumovi, najbliži prijatelji i članovi porodice. 

"To je bio plan mog supruga, koji je želeo da taj dan bude jedinstven. Mi jesmo planirali da se uzmemo u istom intimnom okruženju kao i sada, bez obzira na koronu, to je bio plan za ovu godinu. Ali, ja nisam imala pojma da ću biti verena i istog dana udata, što se, priznaćete, jednom dešava i srećna sam što se desilo baš meni. Nema tu previše polemike, volite nekoga i želite da provedete sa tom osobom život. Danas ili za šest meseci, isto je kada se papir potpiše", rekla je glumica za medije nakon ceremonije intimnog venčanja.

Marina je tada već bila u drugom stanju, a u januaru 2021. godine na svet je donela ćerkicu Sofiju.

Želeći da ipak prirede veliko svadbeno veselje, Marina i Nikola su u aprilu ove godine organizovali žurku na kojoj su okupili sve drage ljude, a tada ih je "venčao" njihov prijatelj, koji je bio u ulozi lažnog matičara, s obzirom na to da su brak zvanično sklopili godinu i po dana ranije.

Glumica je jednom prilikom ispričala i da se njen suprug odlično snašao u ulozi tate i da uživa u svakom trenutku provedenom sa naslednicom.

"Tata sve pomaže. Kupa je, spremi je za krevet i spavanje, mazi je po ceo dan, uživa da sa njom provede svaki trenutak kad dođe kući. Jedino što on preskače je to ustajanje noću kada se Sofija probudi, jer je ja podojim", rekla je ranije Marina.

Još fotografija Marine i njenog muža Nikole pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/marinacosic Marina Ćosić sa mužem Nikolom Mirkovićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna