Pre punih sedam godina Nermin Handžić je, sinoćni pobednik Zvezda Granda,  po prvi put, zagrejao srca svih ljubitelja narodne muzike, kada se kao dečkić pojavio u takmičenju "Neki novi klinci". Tada je, sa samo 11 godina, stigao do finala, a plasirao se čak na treće mesto. 

Uz pobednicu Džejlu Ramović, Nermin je oduševio interpretacijama i divnom bojom glasa. Svima je bilo interesantno i to što je pevao zahtevne pesme Šabana Šaulića, a onda je na nekoliko godina nestao iz takmičenja. 

Razlog tome je bila mutacija glasa koja kod dečaka traje nekoliko godina. Da je iz ovog procesa momak izašao sačuvavši svoj najjači adut, pokazao je pod mentorstvom Viki Miljković. Uz rad sa njom, iz kruga u krug je beležio najviše ocene žirija, a sinoć je njegov uspeh potvrdila i publika svojim glasovima. Nermin je ubedljivo pobedio!

Za mnoge gledaoce koji prate ovaj šou program ipak je najlepša bila atmosfera u kojoj su i takmičari i članovi žirija bili radosni zbog Nerminovog uspeha. Kao posebno iznenađenje, stigao je i "gromoglasni" poljubac od Cece, koja je čestitala kandidatu svoje kume. Folk diva je teatralno prišla dok je izvodio pobedničku pesmu i "zalepila" mu glasan, drugarski poljubac na obraz pa je otisak njenih usana ostao kao specijalna nagrada za novu Zvezdu Granda.

Zavirite u galeriju slika da vidite kako je sve izgledalo!

ATA / Antonio Ahel Pobednik Nermin Handžić

Izvor: Lepa&Srećna