Legenda srpskog glumišta Voja Brajović retko govori o privatnom životu. Otac je troje dece: iz prvog braka ima sina Vukotu i ćerku Iskru, dok s drugom suprugom Milicom ima sina Relju. Porodični život čuva za sebe, ali njegova ćerka Iskra otkrila je detalje njihovog odnosa koji je daleko od savršenog.

"Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca" rekla je jednom prilikom za "Alo!" Iskra i dodala da joj otac nikada nije pomogao u poslu.

"Uvek me pitaju da li sam dobijala savete od njega. Ne znam na koje savete ljudi misle. On i ja se lovimo na kratke trenutke i kada se vidimo, pričamo o tome da li smo dobro, o zdravlju i slično. Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje", rekla je Vojina ćerka.

Izvor: Lepa&Srećna