Iako već dugi niz godina niže uspehe na javnoj sceni, roditelji Petra Graša i dalje se raduju svakoj njegovoj nagradi kao da je prva.

"Ja ne pričam mnogo o nagradama, ali porodici javim. Porodica se jako raduje, znate kakva je porodica, pogotovo roditelji. Za njih sam još uvek dete od 12 godina i kad kažem da sam dobio neku nagradu, oni se raduju kao da sam dobio peticu iz matematike", rekao je pevač za hrvatsko izdanje magazina "Story".

Porodica mu je, kako ističe, na prvom mestu i neizmerno je zahvalan što su mu u svakom trenutku najveća podrška.

"Vrlo sam povezan s porodicom, radujemo se svakom uspehu. Mi smo bučni tipovi i da naš razgovor neko sluša sa strane, mislio bi da se konstantno svađamo, a zapravo se radujemo. Držimo se zajedno i proživljavamo uspehe i one teške trenutke", rekao je Grašo.

Oglasila se Danijela Martinović
Youtube/Printscreen/OKanal 

Petra Graša uskoro čeka najlepši događaj u životu - postaće otac. On i njegova izabranica Hana Huljić, sa kojom se venčao početkom ove godine, dobiće ćerku.

Hana će devojčicu na svet doneti u julu, a par je odlučio da naslednici da ime Alba.

Neke od fotografija sa venčanja Hane Huljić i Petra Graša pogledajte u galeriji ispod.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna