Čim je upoznao Maju, Dragan Bjelogrlić znao je da je ona žena pored koje želi da provede ostatak života.

To je dokazao i time što ju je nakon samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, a posebno zanimljiva činjenica je to da su njih dvoje glumili zaljubljeni par čak i pre nego što su to zvanično postali.

Naime, Maja je bila uspešna manekenka, pa ju je Bjela pozvao da mu bude partnerka u jednoj reklami.

"Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali", ispričao je poznati umetnik svojevremeno za "Story".

dragan bjelogrlic zena maja cerka mia
ATA / Antonio Ahel 

Maja je najpre jedno vreme živela i radila u Parizu, a potom u Beču, a pored velikog uspeha u modnom svetu uporedo je nizala visoke ocene na fakultetu u Beogradu, gde je diplomirala engleski jezik i književnost.

Dragan Bjelogrlić retko u intervjuima govori o privatnom životu, ali je jednom prilikom istakao da je stabilna i skladna porodica njegov najveći uspeh, kao i da je uz Maju prebrodio sve izazove koje nosi njegova profesija.

"Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika", rekao je ranije Bjela.

Kruna Majine i Draganove ljubavi su ćerka Mia i sin Aleksej, koji su krenuli očevim stopama - Mia se bavi producentskim poslom, dok je Aleksej uspešno zakoračio u svet glume.

Još fotografija Maje Bjelogrlić možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Supruga Maja i ćerka Mia bile su vrlo zapažene gošće na premijeri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna