Popularna glumica Nina Janković prvi put je snimila film u rodnom gradu, Šapcu. Da glumi u fimu "Indigo kristal" pristala je bez čitanja scenarija. Snimanje je završeno, a glumica ističe da joj je bilo pravo zadovoljstvo da u njemu glumi.

Posebno emotivno u vezi sa ovim ostvarenjem je to što je u njemu Nina na najlepši mogući način dala omaž prerano preminuloj drugarici. Lik koji tumačni nije trebalo da se zove Maja, ali u dogovoru sa rediteljem, to je izmenjeno. Glumica je ispričala koliko joj je rad na ovom filmu pomogao da prevaziđe ovaj veliki gubitak.

"Tako nešto ne može da se prevaziđe za tako kratak period ali mi je dragi što je Luka pristao da se moj lik u filmu zove Maja, po mojoj drugarici. S obzirom da je on pisao tekst, nekako je imao pravo da zadrži ime moje junakinje Milice koje je bilo od početka i verovatno je i njemu to značilo, ali dozvolio  je da promenim ime profeseroke i nazovem je Majom, imenom koje je meni, u tom trenutku, mnogo značilo", ispričala je za "Super Tv" Nina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna