Kad Sofija Vergara (49) objavi svoje nove slike na Instagramu, čak i njeni prijatelji ostanu "bez teksta". "Da li je ovo moguće", "Ti se šališ s nama", komentari su njenih vernih pratilaca, a figura lepe Kolumbijke zaista ne odaje njene godine.

Međutim, kad podseti publiku da njen sin Manolo ima već 30 godina, onda se sve žene zapitaju kako je prihvatila godine i sve ono što proces starenja neumitno donosi. "Već u 41. ili 42. godini sam primetila da sve starije vidim", priča Sofija. "Ipak, odbijala sam da nosim naočare, stalno sam sebi ponavljala kako ja mogu bez njih.

Tako sam sve više mrštila da bolje vidim, a onda mi je sin kazao - `mama, nećeš da nosiš naočare zato što ćeš sa njima izgledati starije. Ali već izgledaš starije kad tako čkiljiš, još odmičeš telefon toliko. Samo ćeš da dobiješ podvaljak spuštajući glavu toliko.` A ja sam mu podviknula `Ma kako smeš to da mi kažeš`", iskreno priča Sofiija.

Međutim, onda je shvatila da je Manolo u pravu i odlučila da nešto promeni. "Svi ćemo morati da se suočimo sa starenjem, pa i sa slabljenjem vida, kad-tad", kaže glumica. "Zato sam rešila da moje naočare budu pravi modni izbor. Ne volim one male, kakve nose baš stare bakice", šali se Vergara u svom stilu. "Hoću da budu upadljive i da se vide na mom licu."

Vergara je poznata kao žena koja nikada nije krila zdravstvene probleme s kojima se suočavala. U 28. godini obolela je od raka štitne žlezde i zato joj je tiroida odstranjena. Bori se uspešno sa hipotiroidizmom i održava zdravu težinu, kako zbog profesije kojom se bavi, tako i zbog opšteg zdravlja.

Kako je više puta naglašavala, upravo suočavanje s malignom bolešću je nju naučilo da ne obraća pažnju na sitnice već da stalno sagledava širu sliku i uživa u svom životu.

Instagram / sofiavergara Uživa u životu i ne krije godine!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna