Crvenu boju treba da nosite i kad se osećate na vrhuncu svoje moći, ali i kad vam malo opadne samopouzdanje, jer ga ona najbrže vraća. Amal Kluni to odlično zna, a ume da besprekorno kombinuje crvenu haljinu sa detaljima. Uspela je to čak i uprkos provokativnom kroju najnovije toalete koju je "prošetala" u Njujorku.

Čuvena advokatica za ljudska prava boravi ovih dana u "Velikoj jabuci" s majkom i redovno je izvodi na večere. To je i prilika da znatiželjnici zavire u njen modni izbor za ovo proleće, mada zli jezici kažu da i Amal voli susrete s paparacima. Najnovija kreacija koju je pokazala je odmak od njenog klasičnog stila, mada boja spada u njene favorite.

Gornji deo je izrađen od mrežaste tkanine, po najnovijoj modi, pa deluje providno mada je, zapravo, Amalin dekolte potpuno zatvoren. Postava u boji kože ostavlja dosta prostora za pomalo lascivne komentare, čak se mogu pročitati i pitanja da li je bilo nekih estetskih intervencija na njenim grudima.

Što se tiče modnih detalja, njih nije tako lako uklopiti uz crvenu koktel-haljinu. Međutim, kod lepe supruge Džordža Klunija nema dileme, pa je ponela crnu klač torbicu i salonke u kombinaciji providne plastike i metalik kože.

Profimedia Prelepa u crvenoj haljini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Izvor: Lepa&Srećna