Zvezde rijaliti programa "U korak s Kardašijanima" okupile su se za Uskrs kod mame Kris Džener. Slike i snimci iz bogato ukrašenog doma su uskoro osvanule na profilima Kim Kardašijan i njenih sestara, a najveću pažnju privukla su personalizovana čokoladna jaja.

Deca su bila oduševljena - jaja su ogromna, smeštena na ukrasno "gnezdo" od slame, a na svakom je bilo ispisano ime gosta kojem je namenjeno. Kris je pomalo ekscentrično dekorisala sto za ručak.

Bilo je tu dosta cveća, ali kokošija jaja su privukla posebnu pažnju. Imala su samo dve boje - i to prirodne - belu i žućkastu, mada se mora priznati da su delovala vrlo atraktivno. Nisu bila složena u korpu, već u veliku staklenu vazu u obliku cilindra, a ukrašena su lepim buketom lala na vrhu. Niz ovakvih vaza je dominirao na stolu.

Kardašijani inače vole glamur, ali u poslednje vreme mnogi članovi porodice pomalo eksperimentišu i sa minimalizmom pa je ovo jedan od primera. Na svakom tanjiru bilo je i po jedno jaje, uvijeno u servijetu složenu u obliku "ušiju" zamišljenih zečića koji su, takođe, simbol Uskrsa. Ipak, za dečicu su bile pripremljene i šarene korpe i raznobojni pokloni, pa zavirite u galeriju slika da vidite kakva je bila atmosfera.

Instagram / krisjenner Kris Džener pokazala neobičnu dekoraciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna