Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević poznata je po odvažnosti i britkom jeziku, ali i po tome da nema problem da deli detalje iz intimnog života.

Godinama je u braku s Dušanom, s kojim ima dvoje dece, a često ističe da je njen suprug najbolji u svemu. Tvrdi da je jedna od retkih srećnica koja je iskusila ljubav takvog inteziteta.

"On ume da me smiri i da me uznemiri (smeh). O svemu pričamo. Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: ‘Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila‘... (smeh) Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života , problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: ‘Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata‘. I to se zaista dogodi", rekla je za "Story" i priznala da joj  je suprug mnogo toga oprostio.

"Imam sreću da sam se udala za nekoga koga volim najviše na svetu. Kada u brak uđeš iz ljubavi, ništa nije komplikovano, ne moraš da ga čuvaš, brineš hoće li opstati. Tu si zato što je to tvoje srce odabralo. Opraštaš sve, doduše, Dušan meni više oprašta nego ja njemu. Ponekad sam ljubomorna na količinu dobrote empatije i razumevanja koju on poseduje. Mislim da je on jedina osoba koja se iskreno i od srca raduje tuđoj sreći. Kod nas običnih smrtnika uvek ima malo ljubomore, kod njega ne", kaže voditeljka koja se početkom 2021. godine upustila u borbu s kilogramima. Bila je istrajna i disciplinovana i uspela je da smrša čak 20.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna