Anastasija Ražnatović odnedavno je krenula samostalno da nastupa. Kada je održala svoj prvi nastup, i to u Parizu, ni sama nije očekivala da će izazvati takvu pažnju. Njena majka Ceca Ražnatović joj je dala brojne savete ali nije mogla fizički da bude uz nju jer je imala koncert na Kopaoniku.

"Prvi nastup je bio super, prošlo je sve kako treba. Ali drugi nastup, druga dimenzija. Svoja sam bila, nisam bila u grču, zabavljala sam se, zabavno mi je bilo", rekla je Anastasija, koja uprkos brojnim poslovnim obavezama uspeva da se druži i izlazi.

"Stižem sve! Čak stižem i da se vidim sa prijateljima, da imam to vreme za sebe, da radim neke stvari koje mene opuštaju, koje mi stvaraju mir. Ne znam kako, ali mislim da je trik dobra organizacija vremena. Ustajem rano, pa mi dan bude duži, sigurno i to ima udela. Onda lepo imam vremena da završim sve obaveze, a da moj privatni život ne pati zbog toga. Ja se i dalje viđam sa društvom, imam vremena da odem do bioskopa sa drugaricom", rekla je za "Premijeru" Anastasija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna