Dok mnoge poznate ličnosti žive kao sav normalan svet, postoje i razmažene zvezde, one koje svojim zahtevima i ponašanjem umeju da izlude sve oko sebe.

Neke čak bije glas da su privatno pravi tirani, koji nemilice eksploatišu ljude što rade za njih, te su često sluđeni njihovim neverovatnim prohtevima i hirovima, piše Lepa i srećna

PROČITAJTE VIŠE: HOLIVUDSKI MUŽEVI U SENCI: ove zvezde izabrale su za partnere manje poznate muškarce

Dženifer Lopez

U muzičkim krugovima odavno je poznata po tome što izigrava divu. Za nastup uvek traži privatan avion i desetine hotelskih soba za svoju armiju stilista i šminkera. Belo cveće joj je omiljeno, po mogućstvu ljiljani ili ruže.

Bele moraju da budu i stolice, sveće, ali i sva hrana. Kafa uvek mora da bude promešana suprotno kretanju skazaljke na satu. Zanimljivo je njeno objašnjenje: „Sve je to igra moći – te stvari ne tražim ja, nego moji saradnici. Kako kažu, što moji zahtevi budu čudniji, to ću ja publici biti interesantnija!“.

Rijana

Da slava brzo udari u glavu, dokazuje i ponašanje pevačice Rijane. Njeni koncerti nikada ne počinju u zakazano vreme, a zahtevi su joj sve luđi. Tako je uoči nastupa u Dablinu tražila da je čuva irska garda, što iz sigurnosnih razloga, što da joj osigura brži prolazak kroz haotičan saobraćaj. Iza bine uvek mora da ima gomilu energetskih pića i slatkiša. Uz jednu fotografiju na svom Instagram profilu dodala je komentar: „Jedina stvar koju ja moram da radim jeste ono što je.eno hoću”.

KAKO IZGLEDAJU PROHTEVI MARAJE KERI, LEDI GAGE I BIJONSE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

PageBreak

Maraja Keri

Poznata pevačica je verovatno jedna od najzahtevnijih osoba. Na nastupu za Božić 2009. u Londonu tražila je da bude okružena sa 20 belih mačića i 100 belih golubova. Gde god da noći, spava samo u svojoj posteljini, slavine uvek moraju da budu zlatne boje, a klozetska daska menja se svaki dan. Kupa se isključivo u skupocenoj mineralnoj vodi, zajedno sa svojim psom, za koga je svojevremeno unajmila avion da ga preveze s kraja na kraj SAD-a. 

PROČITAJTE VIŠE: NAJDUŽI BRAKOVI U HOLIVUDU: recept za srećan brak daju najveći glumci današnjice

Ledi Gaga

Kontroverzna pevačica je toliko hirovita da ju je bivša asistentkinja tužila sudu. Navodno, nije joj plaćala prekovremeni rad, morala je da joj prinosi laptop ako je bio na stolu, a ne u krilu, da joj donosi tampone u toalet i pušta vodu iza nje... I njena rajder lista pred nastupe prilično je dugačka. Gaga želi da je u garderobi dočekaju bele kožne sofe, sveže cveće i crne satenske zavese, a zidovi obavezno da su ukrašeni starim posterima. Isto tako, bitan je i smeštaj i za njenu pratnju od 150 ljudi, koja se sastoji od masera, čitačice tarota, više od 30 stilista itd, itd. 

Bijonse

Za aktuelnu turneju On the run, slavna pevačica, poznata i po neverovatnim prohtevima prilikom nastupa, ovoga puta otišla je korak dalje. Čitava garderoba gde boravi sa svojom pratnjom mora biti podešena na tačno 25,5 0C i puna sveća s mirisom ruže, a u toaletu mora da bude isključivo crveni WC papir. Budući da je na turneju povela i svoje blizance, od organizatora se traži da u svakom hotelu budu obezbeđeni dečji kreveci izrađeni od 18-karatnog zlata. 

Izvor: Lepa i srećna