Kada je advokatica za borbu za ljudska prava Amal Alamudin počela da se zabavlja sa slavnim holivudskim glumcem Džordžom Klunijem, mnoge osobe iz njegovog bliskog okruženja nadale su se da će zbog nje prestati da nosi tutulu večitog neženje, koju nijedna žena do tada nije uspela da mu oduzme.

Amal se pokazala dovoljno mudrom da joj je superstar ubrzo "jeo iz ruke", ali sada stiže informacija da večiti neženja to zapravo nikada nije ni bio. Naime, Džordž je pre Amal bio u braku s dve godine starijom glumicom Talijom Balsam.

Džordž je imao tada 28 godina, a braku sa glumicom je bio pune četiri godine. Ipak, nakon što su se razveli on je priznao da brak nije za njega. 

talia-balsam.jpg
Profimedia 

"Trebalo je da radimo na braku, ali meni se to nije dalo. Možda sam bio preplašen, a možda nisam ni bio spreman za takav korak. Za sve sam ja bio kriv", priznao je u jednom intervjuu nakon razvoda od koleginice. Iako je verovatno i sam mislio da se neće više nikada oženiti njegovo mišljenje je promenila lepa pravnica sa kojom se venčao 2014. u romantičnoj Veneciji.

Izvor: Lepa&Srećna