Olivera Jovićević posle gotovo dve decenije napustila je RTS. U zvaničnom saopštenju, koje je objavila na svom Instagramu, voditeljka je otkrila razloge za svoju odluku ali i čime će se baviti u budućnosti.

"Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju ‘Upitnik‘, koja je nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti.

"Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska u Javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju",  navela je Olivera u zvaničnom saopštenju i dodala:

"Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su u proteklih 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama. Olivera Jovićević, novinar", napisala je na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna