Snežana Perić-Pantić, naša poznata karatistkinja i supruga nekadašnjeg golmana FK Partizan Đorđa Pantića, preminula je u 44. godini. Njen suprug je hitno doputovao iz Saudijske Arabije gde radi kao trener.

"U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života", ispričala je svojevremeno Snežana.

Njih dvoje su se venčali 2006. godine, bez mnogo pompe i raskoši. Nije bilo mnogo gostiju, samo kumovi, rodbina i najbliži prijatelji, čak nisu želeli ni klasičnu garderobu za takve prilike. 

Ljubav nikada nisu eksponirali u medijima. Snežana je jednom objasnila: "Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan."

Dobili su ćerku, a Snežana je naglašavala kako joj je najvažnije što ima njih dvoje. "Ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja", govorila je Snežana.

Snežana će ostati zapamćena kao jedna od najmlađih karate šampionki sveta.

Izvor: Lepa&Srećna