Severina je zaista kao dobro vino - što je starija, to bolje izgleda. Iako je već oduvala 49 svećica na rođendanskoj torti, na izgledu joj zavide dvostruko mlađe devojke koje priželjkuju da imaju liniju kao ona. Pa u čemu je tajna njenog dobrog izgleda? Pevačica se izbalansirano hrani, iako priznaje da voli da jede sve i da može puno da pojede.

"Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica. Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", otkrila je za hrvatske medije pevačica koja je ne propušta priliku da se bavi fizičkim aktivnostima.

 Na Instagramu je objavila fotografiju i otkrila da je ovaj dan bio namenjen za vežbe nogu. Pevačica je oduševila obožavaoce oskudnim, sportskim izdanjem.  

 U sprotskom topu i šorcu pozirala je naslonjena na pilates loptu u polučučnju, a komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali.

Izvor: Lepa&Srećna