Andreana Čekić iza sebe ima burne ljubavi. Iako se činilo da će razvod od Ivana Miladinovića proteći u prijateljskoj atmosferi, mogli smo čitati o brojnim optužbama za neverstva. Pevačica je ubrzo uplovila u vezu s Markom Miloševićem, koji je još bio u zakonskom braku s drugom ženom, a njihovu vezu, koja je krunisana veridbom, obeležili su brojni skandali i burne svađe. Zbog svega što je prošla, Andreana je odlučila da više o emotivnom životu ne govori javno.

"Kad budem imala vezu, ja to neću eksponirati, zato što sam se umorila od toga. Mislim da sam ja i žena i muškarac uvek bila, ne samo u vezi, nego generalno. Raditi ovaj posao nije lako, tako da moraš biti spreman na sve. Ne možeš da budeš razmaženo derište, jer će te lupiti po glavi sve i svašta i samo ćeš se razočarati, tako da takve kao ja rano nauče da budu i muško i žensko",  rekla je pevačica koju često iznervira ono što o sebi pročita u medijima.

"Nikad nisam plakala zbog nekih naslova, ali počne da te iritira, bude ti žao što se toliko neistina piše, jer znaš da mnogo ljudi u to veruje. E onda shvatiš da to uopšte nije tvoja publika", rekla je u emisiji ''Premijera'' Andreana koja uživa u ulozi tetke.

"Mnogo sam ih razmazila i braća i snajke su u fazonu: ‘Užasna si'. Ja uvek kupim najbolje poklone. Gledam da kad nemam puno vremena za njih, ja želim da ih bar obradujem. Želim da znaju da je tetka najjača", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna