"Maja je posebno biće sa velikim srcem i dušom deteta. Moj pevački uzor, moja estradna mama. Ja sam Majina treća ćerka."

Ovim rečima Maja Nikolić opisuje svoje prijateljstvo sa Majom Odžaklijevskom. "Život čudno spaja ljude sa sličnim tananim osećajima za umetnost. Maja je prva uzela mog sina Lazara u ruke u GAK kad sam se porodila, babica je bila Majina najbolja drugarica. Sudbina."

Na fotografiji koju je objavila vidimo dve pevačice u prisnom zagrljaju. "Obožavam ovu sliku. Tog leta 2019. smo se družile sa Vladom Kalemberom i pevali svi zajedno na Ohridskom festivalu u Makedoniji", navela je. "Maja i ja se uvek sjajno provedemo, trošeći vreme u hladu borova uz osvežavajuća pića, gledajući na veličanstveno Ohridsko jezero, ili uveče u sjajnim restoranima na šetalištu uz živu muziku", priznaje. Njih dve su, kako kaže, jedna drugoj stalna podrška.

"Maja je veličanstvena umetnica! Moja Maja", nesebična je bila Nikolićeva sa komplimentima, a brojne lepe poruke dobile su i od obožavalaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna