Iz štamparije je izašla knjiga “Jedan od vas”, u pitnaju je autorizovana biografija poznatog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. Knjigu je napisao Martin Suter koji je u samo delo ubacio elemente fikcije.

Bio je to eksperiment za obojicu i za fudbalera i za pisca. Švajnštajger u početku nije bio zainteresovan za biografiju, ali se nakon razgovora sa Suterom predomislio.

„Ako neko treba da napiše knjigu o tebi, onda to mora da bude Martin Suter“, govorili su prijatelji Švajnštajgeru, koji do tada nije imao mnogo sklonosti prema književnosti. Ipak, bio je radoznao i početkom 2020. upoznao je Švajcarca, njih dvojica su se odmah svideli jedno drugom – posle pet minuta bili su na ti.

Pored brojnih fudbalskih tema koje su obradili, Bastijan je želeo da poseban pečat stavi na motivaciju.
„Mislim da danas ima mnogo dece i porodica koje nemaju nadu da se u životu može nešto postići“, kaže on i dodao da se treba boriti i posle poraza.

Biografija se velikim delom bavi i njegovim životom sa našom teniserkom Anom Ivanović. Bivši fudbaler ističe da su mu to omiljeni delovi knjige, te da je o venčanju i rođenju dece mogao satima da priča:„To su bili trenuci kada bih voleo da sam mogao da zaustavim vreme”. A kada je govorio o supruzi nije skidao osmeh sa lica, na promociji knjige pred kamerama je izjavio: „Naučila me je šta znači ljubav. I kako se živi u porodici. Veoma intenzivno.“

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna