Mlada blogerka Sofija Šašić našla se u centru skandala kada su neki mediji objavili da je u vezi sa oženjenim Duškom Tošićem.

Nakon brojnih medijskih spekulacija da su Jelena Karleuša i Duško Tošić u lošim odnosima i posle incidenta koji se u njihovom domu navodno dogodio za Božić, pisalo se i da je on u vezi sa mladom Sofijom Šašić. Do sada se niko od glavnih aktera ove priče nije oglasio, sve dok Sofija nije dala izjavu za hrvatski portal magazina Story. 

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod
ATA Images/ M.M 

Mediji su pisali kako se duo nekoliko puta našao u istom društvu, da afera navodno traje tri meseca te da joj je Duško rekao kako mu je brak na klimavim nogama.

Sofija Šašić je demantovala sve medijske navode i istakla kako je poslala tužbu na adresu koja je izmislila takvu lažnu vest.

“Apsolutna laž je u pitanju. Ne želim da komentirašem te natpise jer je tužba poslata na adresu gde treba”, kratko je objasnila Sofija Šašić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna