Glumcu Ivanu Bosiljčiću ostvarila se davnašnja želja da sa suprugom Jelenom Tomašević i ćerkom Ninom poseti manastri Divjejevo u kom počivaju mošti Svetog Serafima.

Njemu je to bila velika želja, jer je rođen 15. januara, baš na dan ovog sveca. Na Instagramu je objavio fotografiju koja je nastala pre nekoliko meseci dok su bili u svetinji. 

“Ova fotka se zove “sekund do zagrljaja”, tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo, suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše, a ne samo ruku,” poručio je glumac koji je rođen na praznik, pa tog sveca posebno slavi i poštuje.

Ivan Bosiljčić Jelena Tomašević i Nina
Screenshot / Instagram / ivanbosiljcicofficial 

Poznato je da je glumac religiozan, da često posećuje svetinje, a na ovaj poseban praznik imao je da doda još nekoliko misli. 

“Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto”, rekao je Ivan koji je tokom čitavog dana dobijao čestitke, a neke je čak i repostovao na Instrgamu.

Ispunjenje sna morao je da podeli sa svojim pratiocima: “Pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rođendanska želja - da ovde dođemo zajedno”, napisao je Ivan i postavio fotografije na kojima u ovom svetom zdanju uživa sa Jelenom i Ninom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna