Porodica Ražnatović veoma drži do tradicije i poštuje sve pravoslavne praznike. Godinama unazad Ceca na Badnje veče prima svetu tajnu pričešća u Hramu Svetog Save, a Božić proslavlja po pravim srpskim običajima. Sin Veljko je uvek, kao muška glava, unosio badnjak u kuću, a ostali članovi porodice bacaju žito i novčiće. Pevačica je insistirala da za ovaj praznik svi budu na okupu.

 "Moja želja je da za Badnje veče i Božić svi budemo kod kuće zajedno. Veljko i Anastasija to znaju i ne prave pitanje oko toga. Moj sin, kao muška glava porodice, unosi badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući", ispričala je jednom prilikom Ceca. 

"Sve je po običajima i po redosledu. Neki i posle pričesti kada se vratimo iz hrama otvaraju poklone, a neki se uspavaju pa i sačekaju jutro. Stvar je u pažnji, nije u vrednosti poklona. Ono što se meni najviše sviđa kupim sebi da ne bi neko lutao (smeh). Stvar je u pažnji, nije bitno koliko je materijalno vredan. Stvar je da se počastimo, veselimo, nekad tu bude duhovitih poklona i šala primerenih za praznik. To je dobar oblik porodične zabave i atmosfere", ispričala je za "Grand" Ceca i priznala da je njena rođena sestra Lidija glavna kada su božićne pripreme u pitanju. 

"Moja sestra je zadužena za sve to. Ja se tu mnogo ne mešam, jer ono što ne znate prepustite onima koji to znaju. Nije to teško naučiti, nego kada to neko bolje zna ja se poklonim, kažem svaka čast i hvala i srećna sam zbog toga", kaže Ceca koja kaže da želje ima tokom cele godine. 

"Ne čekam ja praznik da zaželim želju. Ja imam ritam, tokom cele godine imam po neku želju ili cilj da poželim da ostvarim - otkrila je Ceca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna