Vuk Kostić svoj mir pronašao je u prirodi. Kada nije ispred kamera ili na sceni u pozorištu, uživa u ribolovu, a kada mu tokom zime vremenski uslovi ne dozvoljavaju da ide na reku, prelazi kilometre i kilometre u priorodi, u lovu. U tome mu često pomaže kolega Vojin Ćetković, a zajedno su skovali i plan. Naime, Kostić je otkrio da planira da Beograd zameni Mokrom Gorom, ali i morem,a imaju i dogovor da predaju glumu.

"Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta", rekao je glumac za magazin "Stori".

Vojin Ćetković kad god mu to obaveze dozvoljavaju vreme provodi u vikendici u mestu Čortanovci koje pripada sremskom okrugu. Nekada dolazi sa suprugom Slobodom Mićalović i ćerkama, a često dođe i sam. Za poznati glumački par komšije imaju samo reči hvale.

"Znajte i svima recite kako Vojin sam kosi travu, sadi voće, čisti oko kuće. Ne angažuju nikoga od seljaka da im to radi, nemaju poslugu niti bilo koga da ih tu dvori. Vojin češće posećuje vikendicu", rekao je svojevremeno ekipi "Blic Pulsa" komšija Vojina i Slobode.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna