"Više ništa neće biti u našim životima i na muzičkom nebu, otišla je jedna velika žena i ogroman talenat", kaže Ceca Ražnatović povodom smrti Marine Tucaković.

"Nije samo u pitanju nenadoknadiv gubitak za naš posao, već i odlazak jednog dobrog čoveka i jedne čiste duše", ispričala je Ceca u emisiji Premijera Specijal TV Pink. "Meni je bila velika podrška i u privatnom i u poslovnom smislu, napravila mi je antologijske pesme. Imala sam 4 albuma kada sam došla u njihov dom, ali su Futa i Marina promenili energetski kako će sve to da izgleda i kakve će biti moje poruke. Za 34 godina nikad nisam čula da tako neko piše i napravila mi je pesme koje će ostati dugo i iza nje i iza mene."

Prema Cecinim rečima, između njih dve je vladalo ogromno poverenje. "Kad mi kaže - Cekić, otpevaj to - ja otpevam. Bila je genije da oseti šta će publika voleti i bila mi je čast da sarađujem s takvom osobom."

Ceca je, kako kaže, bila prva koja je saznala za Marininu smrt. Pozvala je bolnicu "Dr Dragiše Mišović" samo petnaest minuta pošto je Tucakovićka preminula

"Čule smo se 4-5 dana pred smrt, dogovorile da se vidimo a prošla mi je crna misao kroz glavu koja se i obistinila - da se više nećemo videti. Još nismo ni svesni, tek ćemo plakati mi za njom. Ona je ostala jedna devojčica, koja se borila do kraja, sve okretala na šalu i želela samo ljubav", rekla je Ceca.

Izvor: Lepa&Srećna