Sin Kosta i bliznakinje Srna i Ana uživaju najviše kad su njihovi roditelji Jovana i Željko Joksimović na godišnjem odmoru.

Tada su svi neprekidno zajedno, a poznato je da Jovana već godinama leti pravi dugačku pauzu za odmor. Međutim, jesen donosi i nove obaveze i uzbuđenja. Sin Kosta ide u školu, a devojčice u vrtić, dok voditeljka uz sve poslove još neprekidno pruža podršku mužu koji je upravo producirao film "Toma" za koji je i pisao muziku.

Da li će mališanima biti teško breme to što su im roditelji toliko poznati?

"Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost", rekla je Jovana za Blic. "I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive.

Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo."

Joksimovići su za sina odabrali školu u kojoj ga, kako Jovana kaže, uče da radi. Zato se oni ne mešaju previše u njegove zadatke. Najviše se brine za zdravlje dece jer, kako je jednom rekla, kod njih "i kad je normalna situacija, jedno se razboli i svi su bolesni."

Izvor: Lepa&Srećna