Kolin Farel je zavodnik koji slama srca širom sveta, a godinama je negovao imidž "lošeg" momka koji se nije odvajao od cigarete i čaše pića. Zbog toga mu je karijera bila ugrožena, ali on već deceniju i po ne pije. Čak se u strahu da se ponovo ne oda porocima pre tri godine sam prijavio u rehabilitacioni centar. 

"Sam se prijavio tamo. Ne koristi ništa od opijata ili alkohola već dugo, ali mu je potrebno "resetovanje" da bi stvari doveo u ravnotežu i da bi bio siguran da neće da ponovo poklekne i krene da se opija", rekao je tada  izvor blizak glumu za "Us Weekly".

Da je sada u odličnoj formi, pokazuju njegove najnovije fotografije. Naime, paparaci su uslikali glumca tokom trčanja, a njegovi mišići su dokaz da je na treninzima redovan.

Glumac od početka karijere krije svoj privatni život, a iznenadio je javnost kada je ispričao da je bio u vezi sa Elizabet Tejlor koja je od njega starija čak 36 godina.

"Bila je to zapravo, bar u mojoj glavi, poslednja romantična veza koju sam imao i koja, naravno, nikad nije bila konzumirana", otkrio je svojevremeno glumac koji se nikada nije ženio, ali iz pređašnjih veza ima dvoje dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Profimedia Kolina Farela paparaci uslikali tokom treninga