U "Zvezdama Granda" je uvek uzbudljivo, a posebno su odnosi među članovima žirija zanimljivi i napeti. Prvo je Jelenu Karleušu zamenila, niko drugi, nego Ceca Ražnatović, a sada je upražnjeno mesto Ane Bekute, koja je zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića otkazala poslovne obaveze na neko vreme.

"Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno",  saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu, a Saša Popović mora da odluči ko bi mogao da bude adekvatna zamena za nju. Kako piše "Informer" on, navodno, razmišlja da angažuje Miru Škorić, koja već dugo nije u dobrim odnosima sa Cecom.

"Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zameni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Ceca Ražnatović i Mira ne razgovaraju, pa zbog toga veruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija,i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje",  kaže izvor ovog lista blizak “Grandu”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna