Neki parovi su toliko dugo zajedno da im i imena ne idu jedno bez drugog. Ivan Bosiljčič i Jelena Tomašević sinonim su za skladan brak i srećnu porodicu. Na večnu ljubav su se jedno drugom zakleli 2011. godine, a deceniju kasnije njihove emocije su još jače.

Desetogodišnja ćerka Nina je kruna njihove velike ljubavi za koju se čini da ništa ne može da je uzdrma. Ipak, i oni su davno imali velike nesuglasice. Nakon godinu dana veze su raskinuli, da bi potom shvatili da su suđeni jedno drugom.

Kako je Ivan u to vreme bio izuzetno popularan, devojke su ga obožavale , a mjuzikl "Cigani lete u nebo“, u kome je igrao glavnog junaka, spojio ga je s mladom balerinom Lidijom Novaković.

Romansa koja je trajala nekoliko meseci u periodu dok nije bio sa Jelenom nije opstala, pa su Ivan i Lidija nastavili dalje, svako svojim putem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednic ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!