Na dodeli BAFTA nagrada za najbolje filmove u 2017. godini u Londonu pojavilo se mnogo poznatih ličnosti. Po 71. put izabrani su najbolji strani i domaći filmovi u Velikoj Britaniji, a dame i gospoda iz sveta filma su prošetali crvenim tepihom. Među njima i Anđelina Džoli.

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELINA DŽOLI SE POJAVILA NA ULICI I ŠOKIRALA SVET: evo zašto svi pričaju o izgledu lepe glumice (FOTO)

Svojom lepotom je zasenila mnoge, ali čim se okrenula, prisutni su na njenim leđima videli nešto što nisu očekivali. Zbog čega su mnogi preneraženo gledali glumicu, saznajte u galeriji.

Išarana leđa su njen stil i eleganciju bacili u drugi plan. Holivudska lepotica je mnoge iznenadila tetovažama na leđima i rukama. Iako je poznato da je fan te vrste oslikavanja tela, u skorije vreme nije uslikana sa ovoliko obeležja.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Anđelininih tetovaža i haljine!

SVI SU SE ŠOKIRALI KADA SU VIDELI GOLA LEĐA ANĐELINE DŽOLI: obukla je crnu elegantnu haljinu, ali ovo niko nije očekivao (FOTO)
LepaiSrecna Author: SECO

Izvor: Blic

LepaiSrecna Obukla je dugačku elegantnu crnu haljinu i izgledala je zanosno, ali kada je Anđelina Džoli okrenula leđa svi su bili iznenađeni!