Anđelina Džoli je već godinama meta kritika zbog izuzetne mršavosti koju čak opisuju i kao anoreksičnu.

Zato smo je već neko vreme viđali najčešće u širokim haljinama, pa je tako bila odevena i na prethodnoj premijeri svog filma Večni. Sinoć je, međutim, odlučila da svima "zapuši" usta, jer je obukla izuzetno usku haljinu modne kuće Versaći koja maksimalno naglašava figuru.

Ovaj tip haljine nosi nadimak "bodikon" (engleski "bodycon" od reči "body-conscious" - svest o telu). Nastao je devedesetih godina prošlog veka, kad je počeo masovno da se koristi "streč", rastegljiv materijal u kojem je bilo dosta likre. Cilj kreatora je tada bio da se ženama omogući da maksimalno istaknu obline a ne da ih skrivaju ispod vrećaste odeće.

Baš tako je i Anđelina sinoć zablistala - mada su mnogi rekli da joj ramena i ruke i dalje deluju vrlo mršavo, baš joj figura omogućava da nosi "bodikon" haljinu. Sama Donatela Versaći je na svom Tviteru prokomentarisala: Prava boginja!

Lepa glumica je na premijeru dovela i svoje dve ćerke, Zaharu i Šajlo, a kako su izgledale na crvenom tepihu, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Andjelina Džoli u srebrnoj haljini na premijeri filma Večni.

Prethodna premijera donela je sasvim drugačije modno izdanje, ali smo imali priliku da vidimo kako izgleda ceo Anđelinin "podmladak"!

Profimedia Anđelina Džoli sa decom na Na svetskoj premijeri filma Večni

Izvor: Lepa&Srećna