Kada se ljubav završi obično nekom bude srce slomljeno, a čini se da je to u slučaju Darka Lazića njegova nekadašnja verenica. Iako je pevač brzo nakon raskida krenuo dalje i započeo vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, Marina je i dalje sama jer, kako kaže, za novu ljubav još nije spremna.

“Nije mi normalno da srljam iz veze u vezu. Ja sam bila u jednoj u kojoj sam volela, dobila dete. To se završilo i nisam spremna za nove ljubavi. To što druga strana uveliko uživa u novoj partnerki samo jasno govori ko je iskreno voleo, čije su emocije bile čiste i prave i ko se sto posto dao.Ali to je sada nebitno. Svaka čast ko tako može. Ja, nažalost, ne mogu. Srce odlučuje kad će se i šta desiti. Ne mogu danas da volim jednog, sutra drugog", rekla je Marina koja je potpuno posvećena sinu Alekseju.

"Onog momenta kada budem osetila da sam ponovo spremna za tako nešto, kada mi neko bude privukao pažnju, ne isključujem mogućnost da se i to desi. Zapravo, volela bih, ali nisam spremna na tako nešto. Imam svoje dete, kom sam maksimalno posvećena, tako da sada nikakav muškarac ne dolazi u obzir, kaže Marina za "Svet", a prenose mediji.

Izvor: Lepa&Srećna