Bar je koncipiran kao dnevni rijaliti u kojem takmičari nisu zatvoreni, već se slobodno kreću. Oni rade u kafiću u centru Beograda i zajedno žive, a kamere ih prate svuda pa čak i na ulici. Za razliku od ostalih rijalitija, biće im omogućeno da sve vreme budu u interakciji sa publikom preko svojih naloga na društvenima mrežama, kao i kroz Kurirov sajt i aplikaciju. Ako tome dodamo informaciju da je Bar tj. kafić u kojem takmičari rade otvorenog tipa i da u njega mogu da svrate svi koji to žele, čime postaju deo emisije, jasno je da je u pitanju potpuno novi koncept rijalitija, sa sasvim novim pravilima i izazovima.

Rijaliti program Bar pokreće Kurir televizija koja je deo Adria Media Group, jedne od najvećih medijskih kuća u jugoistočnoj Evropi. Šou će dobiti ogromnu medijsku pažnju, a njegovi učesnici postaće zvezde gotovo preko noći. Očekuje se veliko interesovanje za učešće jer je sasvim izvesno da će ovaj rijaliti promeniti život ne samo pobedniku, već svim takmičarima.

"O Baru će u narednom periodu pričati cela Srbija pa i region! Ovo je prilika za sve koji su maštali da svoj život promene iz korena jer će im učešće otvoriti brojna vrata. Ono što je možda i najveća prednost za takmičare jeste činjenica da neće biti prinuđeni da žive izolovani od spoljnog sveta," objašnjavaju u timu Kurir televizije.

rijaliti bar.jpg
Promo 

Rijaliti šou kakav do sada niste imali prilike da vidite u Srbiji.

Bar je zamišljen kao dnevni rijaliti šou u kome učesnici žive zajedno u stanu i rade u Baru u centru Beograda - sa ciljem da postanu najbolji i osvoje veliku novčanu nagradu.

Takmičari istovremeno moraju da rade timski kako bi razradili posao, ali i sve vreme da se takmiče međusobno i osvoje publiku koja na kraju svake nedelje glasanjem odlučuje ko ispada.

Koncept je jedinstven jer u Bar dolaze obični ljudi kao i u bilo koji drugi kafić, čime publika po prvi put ima mogućnost da direktno učestvuje u programu. Takođe, po prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru - kreću se po različitim lokacijama, imaju izazovne zadatke dok ih kamere prate sve vreme - u Baru, u kući, u nabavci, pa čak i na ulici!

Ako želite drugačiji rijaliti program od onog u kome takmičari ne rade ništa po ceo dan, sede za stolom i svađaju se - ovo je rijaliti za vas.

Publika glasanjem odlučuje ko ispada dok na kraju jedan takmičar ne izađe kao pobednik i odnese glavnu novčanu nagradu u iznosu od 30.000 EUR.

Bar počinje u decembru 2021. i traje tri meseca.

Želiš da budeš poznat i bogat? PRIJAVI SE!