Za mnoge je 2020. godina bila najteža ikada, ali Sofiji Milošević i Luki Joviću donela je najlepši životni poklon. Manekeneka se ostvarila kao majka 8. septembra prošle godine - s verenikom Lukom Jovićem, dobila je sina Alekseja.

Njegovo rođenje donelo je veliku radost, a srećni par je sreću želeo da upotpuni venčanjem i velikom svadbom. Ipak, rešili su da planove pomere za narednu godinu.

"Iako se stvari polako vraćaju u normalu i situacija sa pandemijom se poboljšava, odlučili smo da ipak sačekamo sledeću godinu i budemo apsolutno sigurni da nikoga ne izlažemo riziku. Uz sve to, svi znamo da je organizacija venčanja dug proces, tako da uskoro krećemo da se bavimo time i ako Bog da, sledeće godine u ovo vreme ćemo biti venčani" rekla je Sofija za "Blic" i otkrila kako sebe vidi za pet godina.

 "Sebe za pet godina vidim kao ostvarenu poslovnu ženu čiji je brend napredovao i napravio svetski uspeh. Do tada ćemo Luka i ja biti venčani, tako da se vidim u braku, sa porodicom, koja će do tada možda biti u proširenom sastavu, ko zna", iskrena je Sofija.

Izvor: Lepa&Srećna