Nova kolekcija brenda "Balmain" predstavljena je na Nedelji mode u Parizu. Kreativni direktor kuće Olivije Rusten nije skidao odsmeh s lica, pa je mnoge šokiralo kada je Instagramu objavio da je pre godinu dana doživeo tešku nesreću u svom domu u Parizu.

Istinu o onome što se dogodilo krio je punih 365 dana jer ga je, kako kaže, bilo sramota, a ni sam nije siguran od čega.

"Konačno sam spreman da podelim sa vama nešto što sam predugo krio. Pre tačno godinu dana u mojoj kući u Parizu eksplodirao je kamin. Sledećeg jutra probudio sam se u bolnici. Profesionalci koji su u to vreme bili zauzeti kovid-pacijentima brinuli su i o meni. Učinio sam sve da sakrijem šta mi se dogodilo, tajnu su znali samo moji prijatelji i saradnici. Iskreno, ne znam zbog čega me je toliko bilo sramota. Verovatno je za sve kriva opsesija savršenstvom, nešto što se podrazumeva kada je reč o modi, možda i neke moje nesigurnosti", napisao je Olivije uz fotografiju od koje je mnogima zaigralo srce. 

"Krio sam lice i ožiljke maskama, rolkama, majicama sa dugim rukavima, čak i prstenjem. Shvatio sam da je moć društvenih mreža u tome da pokažu ono što vi želite. To je taj naš novi svet. Sada, posle godinu dana, ja sam zdrav, izlečen i srećan. Svakog dana zahvaljujem Bogu na svom životu. Danas sam opet slobodan i srećan. Otvaram novo poglavlje sa osmehom na licu i srcem punim zahvalnosti. Bog vas blagoslovio sve! I još jednom – nikad nemojte da se predajete. Sunce se ponovo rađa posle svake oluje",  zaključio je Olivije koji je već sa 19 godina postao deo kreativnog tima brenda Roberto Kavali, a 2009. godine je počeo da radi za Balmain.

 Izvor: Lepa&Srećna