Baš kad je ovojio svoju 19. gren slem titulu na Rolan Garosu prošlog vikenda, Novak Đoković je prodao fantastičan stan u Majamiju za šest miliona dolara. Uz novac od titule, time se u junu u njegovu kasu slilo 5,7 miliona evra.

Predivan dom od 220 kvadrata smešten je u eksluzivnom naselju Majami Bič Surfsajd, a ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Smešten je na devetom spratu čuvene "nebeske vile" i Novak ga je kupio, kao investiciju, u aprilu 2017. godine za 5,77 miliona dolara, nešto manje od početne cene.

Odmah po završetku gradnje, stan je ponuđen na prodaju, za 7,15 miliona dolara, samo dva meseca pre nego što će planetu zahvatiti pandemija korona virusa - u januaru 2020. godine.

"Inspirisao me je ovaj neverovatan pogled na zemlju i more", rekao je Đoković o ovom stanu. "Jednostavno, sviđa mi se dizajn ove zgrade, a ono što u njoj imate nigde drugde se ne nudi."

Zgrada ima svoj spa centar, biblioteku, privatni vrt i bar, a stanovi imaju fantastične terase sa pogledom na Atlantski okean. Ulaz i holovi su ukrašeni nevereovatnim rastinjem.

Enterijere karakterišu čiste linije, svetle boje i mnogo prirodnog svetla - pogledajte ovu neverovatnu "nebesku vilu"!

Izvor: Lepa&Srećna

https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifestyle/Poznati/a36857/jelena-djokovic-rolan-garos.html