Marina Tucaković ostaje zauvek u sećanju zahvaljujući stihovima koje je napisala za brojne pevače iz regiona, ali Neda Ukraden je otkrila i neke druge detalje po kojima će je pamtiti.

Danas je manje poznato da su se sedamdesetih godina prošlog veka njih dve i te kako družile. 

"Pričalo se da smo se posvađale što nema veze sa istinom", rekla je Neda u emisiji Jutro na TV Prva. "Obe smo bile žene sa svojim karijerama i nismo više stizale da se družimo kao nekada, ali se nikada nismo razišle". Želela bih da ispričam nešto i drugim njenim ljubavima i strastima, a ne samo o muzici. 

Povezivalo nas je to što smo i ona i ja volele kuhinju, a u njihovom domu je uvek bilo mnogo gostiju. Tu su dolazili pevači, tu se sedelo. A uz to smo i ona i ja uživale u modi! Šta smo para potrošile, mogle smo vile na Dedinju da kupimo", prisetila se Neda. 

"Šta ga je tu bilo kompleta, mantila, haljina... i uvek bismo se na kraju kajale ali ponovo kupovale", iskrena je pevačica. "Znala sam da joj kažem - šta će ti, Marina, dva ista kompleta.... - šta ću kad mi se sviđa, odgovorilia bi mi... ja sam još sve to stigla i da iznosam, bilo je toliko nastupa, ali ona je malo izlazila", opisala je Neda druženje sa Marinom. "Kao da je sad gledam kako mi to probamo i nosamo", rekla je sa suzama u glasu.

TV Pink/Screenshot, Mondo/Stefan Stojanović Marina Tucaković galerija

Izvor: Lepa&Srećna