Zendaja Kolman je prava predstavnica generacije "Z" u Holivudu.

U 25. godini, već je veteran u dve popularne Diznijeve serije i prati je više od 100 miliona obožavalaca na Instagramu. Nedavno je prolašena najbolje obučenom ženom u 2021. godini po izboru magazina "Pipl" a modni znalci se slažu da se njen stil vrlo lepo razvija.

Međutim, svi su se zapitali - gde je lepa Zendaja bila kad su se održavali veliki društveni skupovi ove sezone - Met Gala i dodela nagrada EMI? Zašto se nije pojavila?

"Moji pratioci se ponekad ljute na mene, ali ja zaista mnogo radim. Od svoje 13. godine, radim od 9 do 17 časova", ispričala je Zendaja za Vog. 

Ova mlada glumica ima i mnoštvo drugih aktivnosti osim snimanja. U 16. godini se takmičila u šou programu "Ples sa zvezdama", bila je lice modne kuće Valentino, kao i kozmetičkih brendova Lankom i Bulgari.

Imala je čak i tu čast da zajedno sa Tomijem Hilfigerom dizajnira modnu "kapsulu" - malu kolekciju ključnih komada garderobe koje svaka žena treba da ima. Napravljena je čak i lutka "barbika" sa njenim likom. Kako Zendaja izgleda u svojim najlepšim modnim izdanjima sa crvenog tepiha, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Najbolje obučena žena u 2021. godini po izboru magazina Pipl.

Izvor: Lepa&Srećna