Nikol Riči gori na Instagramu! Za razliku od popularne uzrečice po kojoj ovaj izraz znači seksi izdanje, nekadašnja zvezda rijaliti programa se zaista zapalila.

Reč je o nezgodi koja se, uprkos svemu, prilično srećno završila. Naime, Nikol je duvala svećice na rođendanskoj torti kad joj je plamen zahvatio kosu sa obe strane lica. U pomoć su priskočili gosti i članovi porodice, pa je "požar" vrlo brzo ugašen.

Nikol je svojevremeno stekla slavu u jednom od prvih rijaliti programa na svetu. Milioni su tada, kao prikovani za televizor, gledali njene avanture sa milionerkom Paris Hilton u brojnim epizodama pod nazivom "Jednostavan život". Međutim, do razdora između nje i Paris je došlo  kad ju je Nikol, navodno, tajno snimala. 

Danas je Nikol srećno udata, ima dvoje dece i tvrdi da se smirila. Bavi se glumom i kreira, a bogatstvo delom može da zahvali i svom ocu, legendardnom pevaču Lajonelu Ričiju koji ju je usvojio.

"Naučila sam da slušam druge ljude, da napravim pauzu. Smatram da svi treba da napravimo listu prioriteta u svom životu, da što više vremena provodimo u prirodi", kaže ona. Da li bi svojoj deci dozvolila da učestvuju u nekom rijaliti programu?

Nikol Riči
Instagram / nicholerichie 

"Sad je sve drugačije, rijaliti programi su promenili. Ali kad moji sin i ćerka napune 18 godina i tada  požele da rade nešto što njima prija, meni je to u redu", zaključila je.

Izvor: Lepa&Srećna