Džef Bridžis (71) je uspeo da se izbori sa korona virusom, ali i dalje ne može bez povremene podrške kiseonikom.

"Sada mi barem nije neophodan da bih uopšte mogao da se krećem", napisao je slavni holivudski glumac na svom vebsajtu.

Bridžis je oboleo početkom godine, kada je primao hemoterapiju i zbog kovida je proveo pet nedelja u bolnici. Limfom mu je otkriven u oktobru prošle godine.

 "Imuni sistem mi je bio srušen", objasnio je. "Moj ples sa kovidom je bio takav da mi je karcinom izgledao kao prava sitnica. On je sad tek veličine klikera", napisao je veliki glumac.

Prema njegovim rečima, korona mu je izazivala toliko strašne bolove da je osećao kako se bliži "rajskim vratima". "Taj dodir sa smrću mi je doneo i pravi poklon, a to je svest da je život kratak i divan. Ljubav je svuda oko nas i uvek nam je na raspolaganju. Treba samo da se otvorimo i primimo taj dar".

Bridžis je imao i ogromnu motivaciju da se što pre oporavi. "Bilo mi je važno da mogu da ispratim svoju ćerku Hejli do oltara. Sada sam vakcinisan protiv korone duplom dozom i osećam se mnogo bolje", zaključio je glumac.

Njegova supruga se bila takođe zarazila ali je u bolnici provela samo pet dana. Njih dvoje su u srećnom braku već četrdeset godina, a njihove zajedničke slike pogledajte u galeriji!

Profimedia Slavni glumac i njegova supruga su preboleli korona virus.

Izvor: Lepa&Srećna